Kontrast

 
 
ÖGON
NYX White Eyeliner
Peggy Sage Cake Eyeliner
Unicornblood Jeffree Star Lipstick
Morphebrushes Eyeshadows (Deep Skin| Trouble)
Sleek Bad Girl Palett
Mary Lue Highlighter The Balm
Peggy Sage Eyepencil - Deep Brown
Kategori: Allmänt, Makeup; Taggar: Cruelty free, NYX, PeggySage, Sleek, TheBalm, jeffreestarcosmetics, smink; Kommentarer (0)

Golden Leaves

BAS
Face highlight - Mystic
Gosh fundation - Porcelain
NYX TEA TREE Skin Elixir
Conture kit by Sleek.
Blush by Sleek - Pixi Pink. 
FitMe powder.
NYX Concealer and Conture kit.
NYX setting spray - MATTE ME.
Anastasia Beverly hills Dipbrow Promade - Dark Brown
L'oréal Brow Mascara - Medium/Dark
 
ÖGON
LaGirl primerpen - white.
Morphebrushes invuduella ögonskuggor (Cream Puff, Deep Skin, Mysterious, Golden Glory)
L'oréal Miss Manga Mascara
Makeup Store lip pencil - Burlesqe
Face Highlight - Mystic
 
LÄPPAR
JeffreeStar Cosmetics Lipstick - Unicorn Blood
Makeup Store lip pencil - Burlesqe
 
Kategori: Allmänt, Makeup; Taggar: Acne, Cruelty free, Finnar, Känslig hud, LASplash, Matte, NYX, cosmetics, jeffreestarcosmetics, läppstift, smink; Kommentarer (0)

TVÅL - Serum

Jag har väldigt känslig hud med acne på det, när jag läste ett inlägg att denna magiska olja skulle kunna hjälpamig med min varierande hud och acne köpte jag den direkt och jag tycker att den är värd vartenda krona om inte mer. Flaskan innehåller 30ml olja och det räcker med 2-3 droppar om dagen. TVÅLs serum innehåller olika oljor som medför alal vitaminer som hudem behöver, jag märker skillnad redan efter några timmar hur min hud inte är lika torr, röd hur svullna finnar ger upp. Du kan använda produkten morgon och kväll den den ska masseras in i din rena hud. Jag tycker personligen att det räcker med att använda den en gång om dagen, jag tar den innan jag går och lägger mig. Det står även att serumet skulle hjälpa olika produkter som moisturizers och acnesalvor att tränga ner djupare i huden tillsammans med serumet och det funkar. Jag går på olika salvor för min acne men min hud blir snabbt ressistant, när jag känner att min hud har vant sig vid en typ av salva så brukade jag byta till en starkare eller svagare salva men nu kan jag även blanda ner salvan i serumet eller massera salvan över serumet för att motverka mina finnar. Det är en helt otroligt magisk produkt och efter flera månader är flaskan bara halvtom. 
 
Den kostar 249kr eleven.se