High Five?

- Jag älskar skor, fullständigt galen i dom. Men av någon konstig anledning köper jag sällan skor. Äger just nu ca 12 par skor minus mina två par jobbarskor (tror jag). Köpt mer skor nu det senaste året för min inkomst ökat men skor blir ände bara någon gång ibland. Väldigt sällan. 
 
- Jag kan handla smink för hela min lön utan problem. Jag är fullstädningt tokig i smink men har nu fått fra ner från 500kr/mån -800kr/mån på smink till hela 200kr/mån-300kr/mån på smink pga hyra, el osv. 
 
- Jag är ingen färgglad person, jag går för det mesta i svart och vitt och det ända i mina gaderob som är färgglatt är mörka röda toner. Jag känner mig inte trygg i det flesta andra färgerna och jag tröttnar fort på andra färger än svart, vitt och rött i kläder. Det känns som slösade pengar för mig. 
 
- Jag är inte glad i kolhydrater. Potatis, nudlar, pasta osv tycker jag är tråkigt att äta och jag föredrar att ersätta mina kolhydrater med sallad. Det ända jag kan äta i små mängder av kolhydrater är ris, det är nog den ända jag inte riktigt kan tröttna på. 
 
- Skulle jag bara kunna leva på en sak resten av mitt liv skulle det vara melon. 10/st på ICA är julafton.