Rock the red

Röda läppar är en trend som aldrig kommer att dö ut, alla passar i röda läppar och ger genast en lite sexigare look. Men vilken röd ska man välja? Om du känner att du ser lite konstig ut i det röda läppstiftet så har du nog fel nyans och att den koloderar med din hudton.
 
Som i tidigare inlägget när vi pratade om kalla, varma och neutrala toner i huden så är det den samma med läppstift. 
En annan metod för att se vilken underton du har på huden är smycken. Tycker du at du passar bäst i guld så har du en varm ton i huden och ska gå för varmare färger. Är du kall i huden passar du bäst i silver. Är du neutral passar du i både guld och silver lika bra. 
 
Frågor för att bestämma den bästa röda färgen till dina läppar:
- Avgör först vad det är för look du är ute efter. Vill du att det ska bara vara en naturlig och mjuk röd eller en röd som syns och märks?
- Har du ljust eller mörkt hår?
- Är du mer svartklädd eller färgglad?
- Är du mer rosa eller gul i undertonen?
- Vill du ha intrycket av fylligare läppar?
- Vill du ha fokuset på ögonen eller läpparna?
 
Varm: Om du är varm i undertonen passar du galant i ljusare mer orangeröda läppar, det kommer synas och se väldigt snyggt ut på dig med varmare underton.
Kall: Om du är mer rosa u undertonen, alltså kall, passar du bättre i läppstift med en blåare underton. 
 
Vill du bara ha en tint av röd kan du ta lite läppstift på fingret och dutta försiktigt för en fin naturlig röd. Som om läpparna rodnar. 
 
Rocka dom röda läpparna, släng på ett gloss för lite fyllighet eller kanske bara vill ha ett matte läppstift idag? Rocka dom röda läpparna och jag hoppas att detta var en liten knuff till de perfekta röda läpparna för dig!
 
 

Kommentera här: