High Five?

- Jag älskar skor, fullständigt galen i dom. Men av någon konstig anledning köper jag sällan skor. Äger just nu ca 12 par skor minus mina två par jobbarskor (tror jag). Köpt mer skor nu det senaste året för min inkomst ökat men skor blir ände bara någon gång ibland. Väldigt sällan. 
 
- Jag kan handla smink för hela min lön utan problem. Jag är fullstädningt tokig i smink men har nu fått fra ner från 500kr/mån -800kr/mån på smink till hela 200kr/mån-300kr/mån på smink pga hyra, el osv. 
 
- Jag är ingen färgglad person, jag går för det mesta i svart och vitt och det ända i mina gaderob som är färgglatt är mörka röda toner. Jag känner mig inte trygg i det flesta andra färgerna och jag tröttnar fort på andra färger än svart, vitt och rött i kläder. Det känns som slösade pengar för mig. 
 
- Jag är inte glad i kolhydrater. Potatis, nudlar, pasta osv tycker jag är tråkigt att äta och jag föredrar att ersätta mina kolhydrater med sallad. Det ända jag kan äta i små mängder av kolhydrater är ris, det är nog den ända jag inte riktigt kan tröttna på. 
 
- Skulle jag bara kunna leva på en sak resten av mitt liv skulle det vara melon. 10/st på ICA är julafton. 
 

Kaos med flytt

Den 1/8 kommer jag och två andra kunna flytta in i en fyra, om det går som planerat. Eftersom jag kommer jobba mycket fram tills dess har jag valt att börja packa redan nu för annars skulle jag inte hinna ha allt packat och klart tills flyttdatumet. Så fort vi flyttar in kommer vi tapetsera och måla om i lägenheten och kommer därför bara ha våra sängar där till en början, och köksredskap och mat. När allt är färdigt flyttar resten av sakerna in i lägenheten. Det vi nu vill ha. Jag kommer lämna lite hemma så som min gamla säng, gaderob, sminkbord och så när jag flyttar. Sminkbordet är för litet och rymmer inte längre mitt smink så Emma ska få ha det att leka med/sminka sig med och förvara saker i. 
 
Lägenheten ligger bra till för oss tre som ska bo där och vi får nära till allt vi behöver, huvudsaken är att vi får plats. Fyran har tre rum, vardagsrum, kök och toa samt balkong. Dock är ett av rummen nästintillobeboligt då det är litet med många inbyggda gaderober, balkongen går genom det rummet och fönster och element är placerat på ett sätt att det inte skulle få plats med en säng på ett bra sätt. Så vi beslutade att ha det som en walk in closet / sminkrum. Jag ville inte bo där inne pga rökningen och tillgången till balkongen.
 
Trotts att det är en fyra är den väldigt billig. Allt ingår utom el och internet, vilket är en bra deal. Det ända är att den behöver fixas till då tapeterna är slitna i varje rum samt att spisen och duschen har gått sönder, vilket bolaget vi hyr av står för. Dock kommer vi få tapetsera och måla om själva vilket kommer ta sin kära tid men vi är tre stycken plus familj som ska hjälpa oss att fixa lägenheten. Jag längtar så tills vi kan flytta in, det är väldigt spännande att äntligen kunna flytta.