Flaming eyeliner

 
Det nya Pokémon Go spelet blev min inspo för denna looken. Jag har spelat pokémon go i flera dagar och flera timmar om dagen. Tyvärr bor man ju på landet vilket innebär att det är väldigt lite pokémons här jämfört med Kalmar, Karlskrona, Stokholm osv. Men det är ju lite lättare att ta över gym. 

Face: Revlon Oil free foundation.
NYX color corecting palett.
Bonvisage white concealer.
Lumene transparant pude. 
Sleek Countore & Highlight paletts. 
Make-up Store Bronzer Giraff.
Eyes: Maybellins Gel Eyeliner.
Nyx Concealer fair. 
Make-up Store red and orange eyeshadows. 
Nyx yellow eyeshadow.
Sleek Acid Palett.
Miss Manga Mascara. 
Rimmel Eyepencil Black.
Lips: Gerard Cosmetics lipstick - Underground. 

Cravings for color.

De senaste har jag känt en riktig craving för färgglatt smink. Gult, blått, knallrosa osv. Jag vill verkligen ha olika färgade eyeliners så man kan leka runt eller som nyaste läppstiften som Jeffreestar kommer ut med i sommar. Fy fasen vad fina dom är. 
 
 
Jag har även börjat spela pokemon go, vilken motion man får. Vi är ute minst 6h om dagen och jaggar i omgångar, kanske 3 gånger om dagen och musklerna i ryggen och benen börjar göra sig påminda att dom inte varit så använda på en sådan nivå på flera år. Trotts det lilla området vi bor i finns det en massa med olika personer i alla åldrar som spelar här. Vi såg ett äldre par idag som spelade och så fick vi sällskap av några yngre pojkar som ville ha lite hjälp och följde sedan med oss till hamnen och jagade med oss. Jag vill kunna ta mig an ett gym denna veckan. Wish me luck!