Nytt på sminkbordet - Star Wars!

 
Jag äslar allt med dom. Jag är ett Star Wars fan så när jag såg dessa två skönheterna var jag tvungen till att köpa dom. Helt underbara. 
 
Dom är jätte krämiga i konsistensen, återfuktar och ger en sån fin metallic look. Och dom luktar som cocos! Den röda är mer kall i undertonen och är så fin på läpparna. Den Guldiga/Bronze har ingen specifik färg utan är mer av ett glitter till läpparna. Superfina på egen hand och superfina att kombinera.
 
Tyvärr kommer jag inte ihåg priset men det var över hundringen. För er alla som älskar Starwars och ni som inte ens sett Star Wars så är det ett 100% värt köp för läppstift som ger ett sånt vackert resultat!
Kategori: Allmänt, Makeup; Taggar: Bronze, Glitter, Guld, Maxfactor, Red Lips, Rödaläppar, Starwars, läppstift, metallic; Kommentarer (0)

20/12 - Min lycka var större än jorden

 
Den 20/12 blev jag färdig med min utbildning till Make-up Specialist. Det var en rolig och spännande tid med mycket bra stunder och jag är stolt över mina insatser. Nu väntar jag på nästa kurs som börjar i Maj, då börjar jag att läsa Make-up Skönhet vilket är Make-up Artist utbildningen. Maj känns så långt borta nu men jag kommer nysa och så är det Maj med sill, potatis och mer smink. 

From granny to fairy and back to granny

Jag vet inte längre vad jag ska göra med mitt hår, ville testa en mer rosa ton så slängde i lite färg och det blev en pastell rosa. Det varade bara i en vecka och gick sedan tillbaka till vit och sedan grått igen. Funderar på att köra en rose gold färg men jag är lite rädd för de röda färgerna då min hy är väldigt fet och finnig och jag vill inte framhäva finnarna utan dölja dom och med rött hår syns dom. 
Jag ska ta mod till mig och se om jag vågar någon dag. Testa går ju alltid.